Kā uzlabot ādu ap acīm?

Tuvojos 30 gadu slieksnim un jau tagad āda ap acīm ir šausmīgā stāvoklī, krunkas kā 40gadniecei, lai gan dažus gadus jau lietoju stiprākus kremus par drogās nopērkamajiem... uz kosmētiskajām procedūrām vēl neesmu sākusi staigāt. Varbūt varat ieteikt kādu konkrētu salonu, speciālisti vai "brīnumkremu"? Sāku baidīties, ka bez plastiskās neiztikt, jo šis tas ir genētiskais mantojums kā pastiprināti noslīdējuši plakstiņi jau no agras jaunības tie man... un tagad vēl tās krunkas ap acīm!!!! HELP!!! Padalieties pieredzē, ar ko visefektīvāk sākt/beigt utt...

ekstase      jons un kretino, labāk būtu paklusējuši, vecie perdeļi, ja reiz neko nevarat pateikt par tēmu!!!!!

Lancome kremus lietoju, labāk pirkt ārpus LV, jo šeit Latvijā maksājam par brendu, bet īstenībā ir falšie un kvalitāte nebūt nelīdzinās, tos pašus produktus pērkot citur pasaulē. Tomēr neviens krems nevar stāties pretī un aizkavēt pavisam novecošanos, tā ka plastiskā operācija ir izeja.

Just_      Bet kāpēc tu neej uz kosmētiskajām procedūrām? To nu es nesaprotu - meklēt padomus oho no ļaudīm, kuri tevi ne acīs nav redzējuši, nevis doties uz vietu, kur tev, ļoti iespējams, pateiks, kas darāms. Starp citu, ir dzirdēts, ka "stipros" krēmus pārāk agri nevajag sākt lietot.

saulite_spiid      Pret gēniem tiešām tikai ar plastisko operāciju.
Bet lielu kļūdu jau esi izdarījusi, līdz 30 gadu vecumam lietojot ādas vecumam nepiemērotus krēmus. Katram vecumam savi. Es kādus 5 gadus lietoju Dzintara dienas, nakts un acu krēmus , kas nemaz nav dārgi, grumbiņas, protams, sāk jau parādīties, bet maniem 45 gadiem tas ir pilnīgi normāli:)

zanzi      Varu ieteikt ļoti labu kosmētiku - Artistry. Tajā ir ļoti labi serumi ādai, kurus ieteicams lietot 2x gadā. Tie ļoti labi mitrina ādu un izlīdzina grumbas un krunciņas - efekts ir gandrīz kā pēc plastiskās operācijas :)

Turklāt ir iespējams veikt arī sejas testu, kurā sertificēta meistare nosaka tieši tavai ādai nepieciešamos sejas kopšanas līdzekļus.

Ja interesē, uzraksti man - pastāstīšu sīkāk par to visu.

skrejosaa      Uzvaari kartupeliishus,samiici ar pienu,uzliec taadu masku uz sejas, kad labi jaaizskataas, vai raugu+pienu, oliivella+samalts citrons/ar visaam seeklaam/ 1:1 vakaros! Deshevo i sergito !! Nopeerc drusku kaviaaru,samiici un uz giimja pa vakariem.

Rubiina      Aizej pie kosmetaloga- noteikti ieteiks ko efektīgu. Tagad tās vārnu kājiņas gludinot uz nebēdu:)

diki      Ir ļoti laba kosmētika ar nosaukumu Millenium Alianse, dārga un efektīva.

IvaL      Man bija tādas pašas problēmas. Tiku gala ar kosmētiku no Mary Kay. Tagad lietoju regulāri un viss sliktais ir pagātnē. 2008-03-22

nannucis      Nevajag nekaadus kreemus.sasaldee kumeliishu teeju ledusgabalinjos,un ar shiem ledusgabalinjiem katru riitu un vakaru tiiri seju! Vnk., un ljoti efektiigi!:) 2010-03-28

nz41      iesmeree ar suudiem 2010-07-17

da_nu      nz41 (2010-07-17 23:02) personīgā pieredze
iesmeree ar suudiem
personīgā pieredze ja? :D
2010-12-27

valis      Miegs un auksts ūdens 2014-09-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu